Кметът на община Родопи Павел Михайлов,  заедно с кмета на

...
Кметът на община Родопи Павел Михайлов,  заедно с кмета на
Коментари Харесай

Направиха първа копка на улица „Тодор Каблешков“ в село Цалапица

Кметът на община " Родопи " Павел Михайлов,  дружно с кмета на село Цалапица Ивайло Данаилов направиха " Първа копка " на строително-ремонтните действия на улица " Тодор Каблешков " в село Цалапица. На церемонията участваха заместник-кметът Емилия Иванова, общинските съветници от Цалапица Боряна Бръзкова и Димитър Талев, представители на фирмата-изпълнител и жители.
Прочетете още
На правата от близо половин километър следва да бъде осъществена цялостна замяна на водопроводната мрежа, ще бъдат построени пожарни кранове, ще се направи рехабилитация на канализационните шахти, създаване на тротоари и бордюри, и полагане на асфалтова настилка.

" Улицата е в плачевно положение. Вече повече от 15 години улицата тъне в тиня, а прекосяването по нея е невероятно с лек автомобил. Успяхме да намерим средства за главен ремонт, извършихме нужните процедури и да стартираме ремонтните действия ", разяснява кметът на общината Павел Михайлов.

Той заяви, че следва да стартират ремонтни действия по улиците „ Индже челник “ и „ Александър Богориди “.

Михайлов ревизира и строителството на новото футболно игрище в двора на ОУ „ Паисий Хилендарски “, където към този момент са положени основите и дренажа. Предстои полагането на изкуствената тревна настилка, мрежи и осветяване.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР